Presentació

Ja fa molts anys, que l’Aleix i el seu grup de treball estem treballant per crear uns fantàstics i molt imaginatius aparells perquè els més petits de la casa i també els grans hi puguin jugar i passar-s’ho bé tot formant-se i aprenent dels jocs més tradicionals.

Aquests aparells estan realitzats aprofitant materials reciclables, treballats a mà i respectant al màxim el medi ambient. Ja disposem d’una important col·lecció i els hem anomenat ANDRÒMINES. Veureu com hem transformat diversos objectes de casa, ja en desús, en autèntics jocs creatius i engrescadors que seran l’èxit de la vostra festa.

Un somier de llit es converteix en una taula de ping-pong o en un futbolí.
Un sol tèrmic es converteix en un pinball.
Un televisor i un kart es converteixen en un simulador.

Per poder combatre aquests estius tant calorosos que estem tenint els darrers anys, hem creat les Andròmines d’Aigua perquè us pugueu refrescar tot jugant.
I alhora oferim un minigolf portàtil de 12 forats. Podreu fer la vostra pròpia partida o campionat en qualsevol festa de barri, festa major, celebració escolar, etc.

Com a novetat també oferim un taller artístic anomenat Pedala i Pinta on els nens i nenes poden mostrar la seva originalitat i creativitat.
També seguim disposant dels tradicionals inflables.